Notice: Undefined variable: expire in /hom3/opencart/themes-demo/mediacenter/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /hom3/opencart/themes-demo/mediacenter/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /hom3/opencart/themes-demo/mediacenter/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /hom3/opencart/themes-demo/mediacenter/system/library/template.php on line 9
تازه رسیده ها
محصولات ویژه
لپ تاپ ها و نوت بوک ها

از لحاظ تاریخی، لپ‌تاپ کمی بزرگتر و ساخته شده برای گذاشتن بر روی ران (lap) بود و می‌توانستید یکجا بنشینید و آن را بر روی پایتان بگذارید؛ برای همین هم به آن لپ‌تاپ می‌گویند. اما نوت‌بوک‌ها در واقع کمی کوچکتر بودند، با قابلیت حمل بیشتر، مانند یک دفترچه (Notebook) کاغذ! اما حالا فرقی بین نوت‌بوک و لپ‌تاپ قایل نمی‌شوند سازندگان رایانه معمولا این دو کلمه را برای یک دستگاه استفاده می‌کنند. البته باید بدانید که دیگر استفاده از کلمه‌ی لپ‌تاپ بسیار کمتر شده‌است.

مرتب کردن براساس:
نمایش:
سونی وایو CW
از ویژگی‌های مهم نوت‌بوک‌های سری CW تنوع رنگ، زیبایی، کیفیت ساخت و قیمت مناسب در مقابل ارایه‌ی امکان..
لپ تاپ اچ پی 4530
لپ‌تاپ 4530s HP ProBook محصول دیگری از سری بیزینسی ProBook این شرکت می‌باشد که در رده‌ی کاربری مشاغل..
مک بوک
اپل
مک‌بوک یکی از سری لپ تاپ‌های تولیدی شرکت اپل بوده است. مک‌بوک که در ماه مه سال ۲۰۰۶ توسط شرکت اپل مع..
مک بوک ایر
مطمئن از بدنه‌ای که 4 سال از تاریخ طراحیش می‌گذرد، کمپانی اپل اوایل بهار 93 و بدون برگزاری هیچ‌گونه ..
مک بوک پرو